2013-08-05 09:45:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagy előrelépésre számíthat

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Minél feszültebb helyzetbe kerül, annál fontosabb lehet a jó kommunikáció. Sohase adja fel, hogy egyszer végre megértetheti magát. A főnöke ma a szokásosnál engedékenyebb: környékezze meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Önnek szokása, hogy simulékonynak mutatkozik, ma mégsem képes véka alá rejteni a véleményét. A kifakadásának lehetnek egyszerre jó és rossz következményei is. Koncentráljon inkább a jóra, ha már így történt, ahogy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Gyülekeznek a viharfelhők ön felett. De van rá mód, hogy elkerülje a vihart, és a villámlások ne önt érjék. Válogassa meg a szokásosnál gondosabban a szavait, és azt is, hogy egyáltalán kivel is áll szóba. Hallgatni arany.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma könnyen vesz minden akadályt, bármily magasnak is tűnik az mások szemében. Önnek, mivel a lelke röpül, ma minden könnyebben megy. Azt is megugorja, amit talán épp azért tettek ön elé, hogy megakadályozzák. Nem fog nekik sikerülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Optimista kisugárzásának köszönheti, hogy olyanokat is maga mellé állíthat, akiket eddig ellenlábasainak gondolt. Most ráébredhet, milyen hasznos is lehet egy mosoly. A vendégszeretete lehet ma a legjobb fegyver!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szerencse kegyeltjének érezhet ma magát. Jól alakul minden, még talán jobban is, mint azt eltervezte. A hivatalos és a magánéletében is számíthat a pozitív fordulatra. Csak legyen kedves a kedvesével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Minél inkább törekszik a békére, annál inkább zűrzavar veheti körül. Hiába, be kell látnia, hogy képtelenség mindenki igényeinek megfelelnie. Valamilyen téren egyszerűen lehetetlen nem vállalnia konfrontációt. Legyen erős!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Filozófia, bölcseleti beszélgetések hatására ma úgy érezheti, egy új világ tárul ki ön előtt. A lehetőségek végtelen tárháza a világ, és úgy érzi, ön ennek még csak nagyon kicsi részét ismeri. Sohase késő belevágni! Tanuljon, utazzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagy előrelépésre számíthat az élete egy bizonyos területén a közeli jövőben. Valamit kiérdemelt, és ezt ön is tudja. Ne folytassa a szokásos szerénykedést, legyen végre büszke a tudására, tehetségére, és arassa le a babérokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma reggel még azt érzi, hogy a világ a feje tetejére állt, ám délutánra szerencsésen elmúlik ez a kellemetlen érzése. Akkorra már vagy ön is fejre áll, vagy visszafordul minden. Az igazság az, hogy az előbbit jobban élvezné.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egyénisége sokszínűségével, humorával és éles eszével megint sikerül elkápráztatnia a környezetét. Most az egyszer azonban ne adja olcsón a tudását. Valakik szívesen hasznot húznának a tehetségéből: ne hagyja! Legyen résen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kiegyensúlyozottnak mutatkozik, és szelídnek, de ön tudja a legjobban, hogy ez csak a felszín. A mélyben nagy viharok dúlnak önben, és a mai napon, ha nem vigyáz ez a felszínen is megmutatkozik. Ha megbánt valakit, ne habozzon bocsánatot kérni!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: